Gotham: geen spoor van Batman, maar…

Gotham-TV-Show-Fox-Logo

Fox

Twee weken terug berichten we lyrisch over de aankomende tv-serie Gotham. Het wel en wee van de duistere metropool in de pre-Batman jaren klinkt meer dan beloftevol. Want ook zonder de gemaskerde vleermuisman valt er genoeg te beleven in Gotham City. Al enkele dagen lost Fox mondjesmaat foto’s van de hoofdcast. Supercalifragilistic zet de voorlopige buit op een rijtje.

Gotham - Sean Pertwee als Alfred Pennyworth

Fox

Butler Alfred Pennyworth (Sean Pertwee) zal erover waken dat het de jonge Bruce Wayne (David Mazouz) aan niets ontbreekt. Alfred heeft niet altijd met zilveren dienbladen rondgelopen. Willen we wel weten wat deze Oost-Londenaar allemaal heeft uitgespookt tijdens zijn mariniersjaren?

Gotham - Ben McKenzie als James Gordon

Fox

Wat ziet rookie James Gordon (Ben McKenzie) er nog piep uit. Nog geen spoor van zijn bril en karakteristieke knevel. Wel een smetteloos pak en beginnende zakken onder de ogen. In Gotham slaapt de misdaad nooit.

Gotham - Donal Logue als Harvey Bullock

Fox

Rechercheur Harvey Bullock (Donal Logue) is een harde bikkel. Durft al eens onorthodoxe methodes te hanteren. Tijd voor gladgeschoren kaken is er niet. Het soort man dat zijn whiskey zonder ijsblokjes drinkt.

Gotham - Camren Bicondova als Selina Kyle

Fox

Geen moeder die ’s avonds een bloemetjesjurk klaar legt voor Selina Kyle (Camren Bicondova). Houd deze kleine dievegge in de gaten. Ze is er sneller met je smartphone vandoor dan struikrovers in de Leuvense studentenbuurt. Iets zegt met dat ze van katten houdt.

Gotham - Robin Lord Taylor als Oswald Cobblepot

Fox

Wie is deze verfijnde jongeman? Nou, het is de heer Oscar Cobblepot (Robin Lord Taylor). Tussen ons gezegd en gewezen. Die knul spoort niet helemaal. En dan die spitse neus. Met wat verbeelding lijkt hij wat op een… pinguïn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.