Leg wat in mijn schoentje (1)

VRT

VRT

Geen paniek als je binnenkort verdachte geluiden in je huis hoort. De heilige man uit Spanje beklimt wederom de daken. Samen met zijn trouwe knecht Zwarte Piet brengt Sinterklaas een cadeautje voor ieder braaf kind. Hopelijk was ook jij aflopen jaar de goedheid zich zelve. Want, omdat die gekke baardman toch alles betaalt, is dit het ideale moment om jouw grootste nerddroom in vervulling te zien gaan. Stel een mooie brief op en vraag maar raak.

GeekAlerts

De merchandisingmachines van de 21ste eeuw draaien op volle toeren. Volkomen begrijpelijk dat kiezen moeilijk is. Kiezen is vanzelfsprekend verliezen. Gelukkig is er de Supercalifragilistic-redactie die helpt het bos door de bomen te zien. Speciaal voor jou maken we een heerlijke selectie van the must have toys.

Avatar nachtlampje

Bang in het donker en fan van Avatar? Twee vliegen in 1 klap. Deze energiebesparende(!!!) lamp brengt steeds licht in het donker. Hij is goed voor jouw portefeuille en die van James Cameron.

 

GeekAlerts

R2D2 rugzak met hoodie

Jawel, de loyale R2D2 steeds op je rug. Niet alleen draagt deze droid alle zware belast voor jou, hij is inclusief kap. Een onmisbaar gadget in dit Belgenlandje waar regen achter elke hoek schuilt. Twee voor de prijs van één.

 

GeekAlerts

 

Marvel Cinematic Universe: Phase One – Avengers Assembled 10-Disc Six-Movie Collector’s Set

Extra punten als je de titel in 1 adem kan uitspreken. Niet minder dan 6 Marvel-films en extra bonus materiaal worden in jouw schoentje geduwd in een prachtige S.H.I.E.L.D. koffer. Daarenboven tref je er een lichtgevende Tesseract (kubus). Als dat nog niet genoeg is, krijg je enkele top secret files van je favoutite superheld. Altijd al willen weten welke gel Captain America gebruikt of waar de Hulk die ultra-rekbare paarse broek koopt, dan is dat zeker iets voor jou.

GeekAlerts

Green Lantern boekensteun

Zonder tegenspreken slaat de geek-meter tilt. Maar of het nu voor je ontelbare dvd- of comic books-collectie is, deze Green Lantern Boekensteun zal zijn werk doen. En groen past in elk interieur, heb ik horen zeggen.

 

Star Wars Origami boek

Het leven van een geek kan soms eenzaam zijn. Om de eenzame winternachten door te komen bestaan tal van oplossingen. Deze is bij uitstek de origineelste, het Star Wars Origami boek. Al jouw favoriete personages en ruimteschepen, maar dan in papier. Kan je een beter manier bedenken om je tijd te vertreuzelen en ode te brengen aan Star Wars? Ik dacht van niet.

GeekAlerts

Batman & Catwoman peper- en zoutvaatjes

Wie slim is, denkt verder. Ook Kerst en Nieuwjaar staan voor de deur. Wat mag er niet ontbreken op een rijk gevulde kalkoentafel? Batman en Catwoman peper- en zoutvaatjes natuurlijk! Pas op dat Catwoman geen zout in Batmans wonden strooit.

 

GeekAlerts

Laser Watch

Geïnspireerd door de film In Time met Justin Timberlake, de Laser Watch. Dit futuristisch horloge projecteer de tijd op jouw arm zoals in de film. Jammer genoeg nog niet verkrijgbaar in de winkel. Misschien kan de grote kindervriend zijn connecties aanspreken en jou toch dit super coole uurwerk bezorgen.

GeekAlerts

 

 

Star Wars Feel the Force Self-Stir Mug

Altijd al het gevoel gehad dat je meer bent dan een mens? Voel je soms Jedi-krachten door je lichaam stromen? Dan ben je knettergek, maar met deze Star Wars tas kan je lekker je vrienden beetnemen. Door een simpele duimklik zal de inhoud van je tas zichzelf roeren. Als een echte Jedi demonstreer je The force samen met de woorden “Come to the dark side, we have milk and cookies”.

 

 

GeekAlerts

Avengers Pinballmachine

Wie de Sint een kleine 5200 euro armer wil maken, kiest voor deze crème de la crème, THE AVENGERS PINBALL MACHINE. Het neusje van de zalm voor elke filmfanaat. Uren speelplezier. Strijd met de helden, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Black Widow en Hawkeye om Loki te verslaan. Hier gaat de bal pas echt aan het rollen.  😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.