Bardems vele lelijke kapsels

Miramax Films

Miramax Films

Javier Bardems karakterkop prijkt op de nieuwe, internationale poster van het alom verwachte The Counselor. Er valt niet veel anders te zeggen dan… Wat hebben ze nu weer met zijn haar gedaan? ‘Sin is a choice’ staat er onderaan de poster. Alvast een betere keuze dan Bardem zijn haarsnit. Dayum. Het kapsel zou geïnspireerd zijn door dat van de producent Brian Grazer, die ook gekend is door pareltjes als Frost/Nixon, Apollo 13 en A Beautiful Mind.

EON/MGM/Columbia

Het lijkt wel een practical joke te zijn in de filmwereld om Javier Bardem een lelijk kapsel te geven. Denk aan Bardem zijn fantastische vertolking in No Country For Old Men en zijn minder fantastische kapsel in de film (zie hierboven). De uitgegroeide Bieber-lokken werkten misschien voor Malcolm McDowell in A Clockwork Orange, maar waren het mikpunt van spot na Bardems poging.

In Skyfall werd de Spanjaard opnieuw met een lelijk kapsel opgescheept. Blonde lokken en assorti wenkbrauwen – de Arische look staat sinds de Harry Potter-films garantie voor een overtuigende bad guy – performance.

Bardem was inderdaad een fenomenale schurk in de laatste Bond, maar niet erg aantrekkelijk. En in The Counselor gaan ze dus voor de foute 90’s look – excuseer, meneer Grazer. Benieuwd wat ons de volgende keer te wachten staat.

Fox

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.