De knuffelbeer in Colin Firth

The Weinstein Company

The Weinstein Company

2014 wordt een goed jaar voor wie graag het kind in zich loslaat. Zoals we eerder al aankondigden, mogen we ons in februari verwachten aan The Lego Movie. In deze animatiefilm verlenen sterren als Elizabeth Banks, Channing Tatum, Morgan Freeman en Will Ferrell hun stem aan een reeks knotsgekke Legofiguurtjes.

Op het einde van het jaar krijgen we ook Paddington op ons bord, een live-action/CGI-prent gewijd aan de gelijknamige wereldberoemde teddybeer. Zijn collega Winnie The Pooh heeft inmiddels al 5 bioscoopfilms op zijn palmares staan. Paddington Bear kon dus niet langer achterblijven.

In Paddington maken we kennis met een Peruviaanse beer die houdt van alles wat Brits is. In zijn zoektocht naar een thuis trekt hij naar Londen. Hij strandt in Paddington Station en trekt er de aandacht van de Browns, die hem een veilig onderkomen aanbieden. Maar dan laat een kwaadaardige taxidermiste haar oog op Paddington vallen…

Colin Firth kruipt in de pels van Paddington Bear. Slechterik van dienst is Nicole Kidman, in de lente ook al naast Firth te zien in The Railway Man. Verder bestaat de cast onder meer uit Sally Hawkins, Jim Broadbent, Julie Walters, Hugh Bonneville en Twelfth Doctor Peter Capaldi.

Deze week lanceerde The Weinstein Company een nieuwe poster voor Paddington. Voelen jullie de jeugdnostalgie ook al opborrelen?

The Weinstein Company

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.