Dwergensmoelwerk

The Hobbit

Warner

Ook in de Supercalifragilistic-torens zijn de meningen verdeeld over de The Hobbit-trilogie. Sommigen zijn na het zien van de tweede trailer helemaal verkocht, andere vrezen een herhaling van de Star Wars-prequels (zij dwalen!). Maar zelfs de meest doorwinterde non-believer – hoera! hokjesdenken – moet toch gecharmeerd zijn door de nieuwe poster van The Hobbit: An Unexpected Journey.

Deze keer geen weidse Midden-Aardse landschappen, grootschalige slachtpartijen of heroïsche poses. Nope, gewoon 13 dwergentronies… en een bordje amuse-geulekes. Door net met zo’n poster uit te pakken onderstreept Peter Jackson nogmaals dat zijn Hobbit-trilogie een pak luchtiger wordt dan zijn Lord of the Rings-triptiek. Iets wat overigens ook al bleek uit de eerder vernoemde trailer.

Nochtans leek het er vorig weekend nog op dat Jackson voor zijn promomateriaal nadrukkelijk zou teruggrijpen naar de bestaande films. De poster met Bilbo, een perfect gecaste Martin Freeman en Sting (zie helemaal onderaan), sluit perfect aan bij wat we een goeie tien jaar geleden te zien kregen. Dat er toch wat andere noten klinken in de promosymfonie is alleen maar goed nieuws me dunkt. En nu stilaan beginnen aftellen naar de release.

Warner

Warner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.