Marina gaat naakt

KFD

KFD

De ene Vlaamse film is de andere niet. En dus krijgt de ene meer aandacht dan de andere. Compleet los van hoe goed of slecht die film is. Over Marina kan ik nog niet oordelen. Maar als we de berichten mogen geloven dan zal u deze film willen zien. Why?

Regisseur van dienst is Stijn Coninx. Het is een poos geleden dat Stijn uitpakt met een film voor een potentieel breed publiek. Maar dit is er wel eentje. Bovendien is na Soeur Sourire opnieuw een prent waarin muziek centraal staat.

Marina vertelt de levenswandel van zanger Rocco Granata. Iedereen kent de man van zijn megahit Marina. Logisch dat je dat dan kiest als filmtitel. Hunk Matteo Simoni speelt de rol van zijn leven als Rocco. Evelien Bosmans mag in de huid kruipen van het titelpersonage. Of beter uit de kleren gaan. Zowel Matteo als Evelien zouden meerdere naaktscènes hebben opgenomen.

Voelt Matteo zich in het kruis getast? Letterlijk ja. Figuurlijk helamaal niet. Beide acteurs hebben geen problemen gehad met dat naakt. Ze kennen elkaar immers nog van die andere Vlaamse film Groenten uit Balen. De filmposter is ook veelzeggend.

KFD

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.