Marion Cotillard en Matthias Schoenaerts lijf tegen lijf

De Rouille et d’Os

Lumière

Na de trailer is er nu ook de poster van De Rouille et d’Os. Marion Cotillard en Matthias Schoenaerts delen daarop een innige omhelzing. De film is geebaseerd op een collectie kortverhalen van Craig Davidson. In Frankrijk en ons land verschijnt deze nieuw van Jacques Audiard vanaf 17 mei in de bioscoop. De kans is dus groot dat de film zal vertoont worden tijdens het Filmfestival van Cannes.

De Rouille et d’Os

Lumière

Ali (Matthias Schoenaerts) is 25 jaar en woont in Noord-Frankrijk. Hij heeft geen geld, maar wel een zoontje van 5 waar hij voor moet zorgen. Hij trekt in bij zijn zus in Antibes en neemt enkele kleine jobs aan als nachtwaker of buitenwipper. In een nachtclub ontmoet hij de mooie Stéphanie (Marion Cotillard). Ze heeft een ongelooflijk beroep: orka-trainster in het waterpark in Antibes.

Nadat een show met orka’s uitdraait op een drama voor Stéphanie, brengt een nachtelijk telefoontje Ali en haar bij elkaar. Tussen hen zal een speciale relatie ontstaan, sensueel en met bijzondere spelregels. En wanneer aan Ali wordt voorgesteld om deel te nemen aan clandestiene gevechten om geld te verdienen, besluit Stéphanie om hem hierin te steunen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.