Nieuwe Monsters University poster

Monsters University

Disney

Veel kommer en kwel vandaag de dag. Stijgende huizenprijzen. Bommen in Boston. Oorlog in Syrië. En dat terrasjesweer lijkt ook al terug op haar retour. Maar kijk, de jongens van Pixar hebben net een nieuwe poster vrijgegeven voor Monsters University, het langverwachte vervolg op Monsters Inc. uit 2001.

Nuja vervolg, mierenneukerig gesteld gaat het om een prequel. Sterker nog, het is zelfs de eerste keer dat de beeldtovenaars van Pixar zich aan een prequel wagen. De premisse klinkt alvast veelbelovend. Mike Wazowski, het groene oog op pootjes met een stem die verdacht goed op die van Billy Crystal lijkt, ziet het helemaal zitten om naar de Angstuniversiteit te trekken. Zijn animo krijgt al snel een flinke knauw wanneer hij daar kennismaakt met zijn kamergenoot. James P. “Sulley” Sullivan, een grote harige loebas die klinkt als John Goodman, blijkt een eersteklas treiteraar van heb ik je daar te zijn. Monsters University vertelt  het verhaal van de ontluikende vriendschap tussen Mike en Sulley. Dat de twee niet altijd de dikste boezemvrienden waren, moet uit onderstaande poster blijken.

MonstersUniversity

Disney

En ook de eerder vrijgegeven posters lenen zich tot een uitstekend antidotum voor verzuring. Hoe Mike en Sulley zich door het liederlijke studentenleven worstelden en uiteindelijk van onuitstaanbare rivalen naar beste maatjes voor het leven evolueerden? Dat  moet u vanaf 10 juli zelf maar ontdekken in de Belgische bioscopen.

Monsters University

Disney

Monsters University

Disney

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.