Nieuwe poster voor The Expendables 3

The Expendables 2

Kinepolis

Sylvester Stallone neemt opnieuw de rol van Barney Ross op zich in de derde Expendables. Hij en zijn team moeten zich in de nieuwe actieprent verweren tegen Ross’ oude partner, Conrad Stonebanks. Dat is een rol voor de alom beruchte Mel Gibson.

Niet alleen Stallone gaat met de spotlights lopen, maar ook movie badasses zoals Jason Statham, Jet Li, Wesley Snipes, Antonio Banderas en Arnold Schwarzenegger. Zij kruisen de degens met Mel. Nieuw in de cast zijn niet alleen Victor Ortiz (weltergewicht bokskampioen) en Ronda Rousey (Mixed Martial Arts-kampioene) maar ook oude rotten zoals Harrison Ford.

De gortdroge poster voor het nieuwste kind in de Expendables-franchise belooft alvast een film vol ongelofelijke oneliners.

Never send a Boy to do a Man’s Job

Ik had alleszins niet verwacht dat het om jongetjes zou gaan in The Expendables 3, maar vooral om oude rotten (in het vak) die maar al te graag met explosieven werken. Benieuwd wat dat gaat worden, al bereiden we ons best voor op een overdosis aan overweldigende explosieven, schitterende oneliners en een hoog machogehalte. Alles wat een (goede?) actieprent nodig heeft dus!

Nu Images

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.