Nieuwe posters The Wolverine

The Wolverine

20th Century Fox

De fans van Wolverine bleven met X-Men Origins: Wolverine (2009) aardig op hun honger zitten. De film begon nochtans veelbelovend met een verbluffende titelsequentie. Wolverine en broer Victor Creed die zich zij aan zij van de Amerikaanse Burgeroorlog tot de bestorming van Normandië vechten. Jammer genoeg zakte de film al snel in. De lachwekkende voorstellingen van de personages Gambit en Deadpool plagen me vier jaar later nog steeds in mijn slaap. Het is nu aan regisseur James Mangold om met The Wolverine de spons over het verleden te halen. Jubel en juich, want Mangold is de man achter de fantastische Johnny Cash biopic Walk the Line (2005) en parels als 3:10 to Yuma (2007) en Copland (1997). Sidder en beef, want Mangolds laatste film Knight and Day  (2010) was een stinker van formaat.

The Wolverine

20th Century Fox

Hugh Jackman zal in The Wolverine, opnieuw gestalte geven aan de man van adamantium. Na zijn rol als de uitgemergelde Jean Valjean in Les Misérables (2012), zit  de aussie weer in het krachthonk gewichten te heffen en proteïneshakes te drinken alsof zijn lieve leven ervan af hangt. De 44-jarige acteur speelde dagelijks maar liefst 6.000 calorieën naar binnen.

“an awful lot of chicken, steak and brown rice.”

En dat is er aan te zien, zoals blijkt uit de nieuwe posters die de studio vrijgaf. De ontwerpers van bovenstaande poster hebben duidelijk de mosterd gehaald bij de promoposters van de The Dark Knight (2008). De film wordt verwacht op 26 juli 2013. Op een eerste trailer is het nog vol spanning afwachten. Een ding is zeker: de Japanse ninja’s en samurai zullen stevig op hun doos krijgen van de woeste X-Man.

The Wolverine

20th Century Fox

Er is overigens nog meer vrolijk Wolverinenieuws te melden. In het voor 2014 geplande X-Men: Days of Future Past zal de potige Jackman ook zijn opwachting maken als Wolvie, voor de zevende keer alweer. Wie zich zijn korte, maar hilarische scène in X-Men: First Class (2011) herinnert, wrijft zich alvast in de adamantiumklauwen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.