Posters, posters, en nog eens posters

CinemaCon

CinemaCon

Momenteel is in Las Vegas een van de hoogmissen van de film gaande. CinemaCon is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in en buiten de filmindustrie. Het evenement voor professionals, gaande van uitbaters van cinemazalen tot distributeurs van film, verzorgt onder andere studio presentaties en exclusieve screenings van aankomende films. Ook stellen filmbonzen maar al te graag hun nieuwe films en bijhorende posters voor. Onder andere posters voor Sin City: a Dame to Kill For, The Purge: Anarchy, Transformers 4, Guardians of the Galaxy, Dawn of the Planet of the Apes, Annie en The Amazing Spider-Man 2 werden voor het (professionele) publiek onthuld. En bijgevolg dus ook voor onze lezers.

Allereerst is er Sin City: a Dame to Kill For. Fans hebben jaren op de nieuwe film van Rodriguez en Miller moeten wachten, maar eindelijk komt hij in zicht. De trailer beloofde al veel goeds, de cast is super (met zowel nieuwe als oude gezichten) en ook de poster ziet er voortreffelijk uit.

Miramax Films

Daarnaast kunnen fans normaliter dit jaar nog genieten van het vervolg op The Purge, genaamd The Purge: Anarchy. Na de succesvolle voorganger zijn alle ogen gericht op het vervolg, zeker nu de release datum met een maand opgeschoven is. Met de jaarlijkse zuivering op komst, moet een koppel thuis zien te geraken nadat hun auto in panne viel. De poster spreekt alvast van een Amerikaanse traditie. Spannend!

Universal Pictures

Fans van de Transformersfranchise moeten ook niet langer op hun honger zitten. Onder andere Mark Wahlberg zal schitteren op het grote scherm naast de immense Autobots en Decepticons. De nieuwste poster voor Transformers: Age of Extinction toont ons een Decepticon met een gigantisch ruimteschip achter hem. Michael Bay lijkt alvast in zijn nopjes, want zo krijgt hij nog maar eens de kans om dingen de lucht in te blazen.

Paramount Pictures

Ook Marvel laat niet op zich wachten. In augustus 2014 laten zij namelijk James Gunns nieuwe creatie, Guardians of the Galaxy, op fans en filmgangers los. Na Iron Man, Thor en The Avengers is Marvel klaar om de cinemazalen opnieuw te doen volstromen met een andere franchise. Onder andere Vin Diesel en Bradley Cooper zullen te zien zijn in deze nieuwste Marvel creatie voor het grote scherm.

Marvel Enterprisees

Ook voor Dawn of the Planet of the Apes, Annie en The Amazing Spider Man 2 werden posters onthuld. Het apentrio van de nieuwste film van Matt Reeves zien er alvast enorm dreigend uit. Onder andere Gary Oldman, Keri Russell, Andy Serkis en Judy Greer zullen schitteren in de nieuwste film in de Planet of the Apes-franchise.

Chernin Entertainment

Daarnaast blijken de rode haren van de oude kleine Annie alvast inspiratie te hebben gegeven voor de nieuw(st)e poster voor de film. De herwerking van Annie zal ons onder andere Jamie Foxx (in de rol van Benjamin Stacks) en Quvenzhané Wallis (als de schattige Annie) tonen.

Sony Pictures Entertainment

Fans van Spider-Man: niet getreurd! Ook jullie kunnen zich verheugen op een nakende filmervaring. Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2 komt binnenkort in de zalen. Met onder andere Emma Stone, Jamie Foxx, Andrew Garfield en Dane DeHaan kan de cast al niet meer stuk. Het wordt alvast Spider-Man’s grootste gevecht, want er duikt meer dan één van tegenstander op: onze spinnige vriend zal het moeten opnemen tegen onder andere Electro én The Green Goblin.

Marvel Enterprises

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.