The Butler noemt namen

The Weinstein Company

The Weinstein Company

Het zouden de mensen kunnen zijn met wie de Amerikaanse president Bill Clinton al dan niet seks heeft gehad. Maar da’s een klein grapje. De volgende namen zijn wel die van de acteurs en actrices die je ziet in de film The Butler. Haal even diep adem, hier gaan we: Oprah Winfrey, John Cusack, Jane Fonda, Cuba Gooding, Jr., Terrence Howard, Lenny Kravitz, James Marsden, David Oyelowo, Vanessa Redgrave, Alan Rickman, Liev Schrieber, Robin Williams en Clarence Williams III. Voila.

En dan staat de belangrijkste naam hier nog niet tussen. Forest Whitaker speelt de titelfiguur. Hij is Eugene Allen, de butler van het Witte Huis. Eugene moch acht presidenten van koffie en koekjes voorzien. Neen, hem zie je niet in het Oval Office schurken overhoop schieten. Maar je weet nooit. Want buiten staat op de poster voldoende volk als protest tegen wie of wat.

Met The Butler gokt The Weinstein Company opnieuw op enkele Oscars volgend jaar. Lee Daniels (Precious) weet alvast hoe hij een eventuele speech moet schrijven.

The Weinstein Company

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.