Beluister Zimmers Man Of Steel

Warner

Warner

Het wordt vallen of staan voor Superman. Zack Snyder moet met Man Of Steel bewijzen dat hij een visueel sterke film kan maken over de man in spandex. Daar twijfel ik niet meteen aan. Ik heb meer twijfels of Snyder ook een inhoudelijk en emotioneel samenhangend geheel kan brengen. De vorige films van Snyder konden mij immers niet ten volle bekoren.

Snyder krijgt wel hulp van een grote muzikale naam. Good old Hans Zimmer doet immers de soundtrack. Het wordt Zimmers high profile score van 2013. Er zijn korte geluidsfragmenten van die soundtrack opgedoken, en die wil ik natuurlijk graag met je delen. De geest van Batman sluimert doorheen het geheel. Het is blijkbaar eigen aan een componist dat die restanten of ideeën uit zijn vorige filmscore meeneemt naar een nieuw project. Luister bijvoorbeeld naar Thomas Newmans The Iron Lady en vervolgens naar Skyfall.

Maar afgaande op deze korte stukjes hoor je ook nieuwe elementen die je nog niet eerder van Zimmer hebt gehoord. En meer van Zimmer willen we natuurlijk horen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.