Charlotte Gainsbourg hijgt voor soundtrack Nymphomaniac

Magnolia Pictures

Magnolia Pictures

De release van Nymphomaniac komt steeds dichterbij, en dus draait de promotiemachine voor Lars von Triers nieuwste op volle toeren. De afgelopen weken kregen we weer heel wat nieuw beeldmateriaal te zien. In dit artikel schotelen we je een aantal van de nieuwste promofoto’s voor.

Magnolia Pictures

Vorige week kwam ook het eerste nummer uit de soundtrack van Nymphomaniac op het net terecht. Niemand minder dan hoofdrolspeelster Charlotte Gainsbourg brengt een hijgerige versie van Hey Joe, een nummer van The Leaves dat onsterfelijk werd in de uitvoering van The Jimi Hendrix Experience. Producer van het nummer is Beck, die eerder al samenwerkte met Gainsbourg voor haar albums IRM en Stage Whisper. Beck leverde in het verleden ook al songs voor de soundtracks van onder meer Eternal Sunshine of the Spotless MindScott Pilgrim vs. The World en The Twilight Saga: Eclipse.

Magnolia Pictures

Hey Joe is een treffende songkeuze: Joe is dan ook de naam van Gainsbourgs seksverslaafde personage. Het is niet haar eerste ophefmakende filmrol. Eerder mocht ze al kinky (zeg maar gestoorde) praktijken uitvoeren in von Triers Antichrist. En ook in de muziekwereld zorgde ze ooit voor controverse. In 1984 nam ze met papa Serge Lemon Incest op, een nummer over pedofilie en incest. De clip bij de song toonde de toen 12-jarige Charlotte in hemd en onderbroek naast haar halfnaakte vader op bed. In vergelijking daarmee is Hey Joe best een seutige track.

Maar vergis je niet: Nymphomaniac belooft nog steeds een provocerende prent te worden. Kijk maar naar deze nieuwe poster met Gainsbourg en Shia LaBeouf in de hoofdrollen. Forget about love, in deze film krijg je wel wat anders te zien. We zullen Charlotte Gainsbourg dus vast niet alleen in het nummer Hey Joe horen steunen. Wij vinden het alweer een geslaagd voorsmaakje, wat denken jullie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.