Soundtrack Scream: The TV Series

Scream: The TV Series

Netflix

Wes Craven blies met Scream de slasher nieuw leven in. Na de ettelijke sequels over een moordenaar in een masker en met een mes is er ondertussen ook de televisieserie. Daarvoor moeten we producenten Bob en Harvey Weinstein bedanken. Verantwoordelijk voor de juiste muziek is Jeremy Zuckerman. 

Rating: ★★★☆☆

Jeremy Zuckerman is zowat van alle markten thuis. Hij heeft muziek geschreven voor films, televisie, dansrepertoires, kunst, concerten, documentaires en zelfs Chinese muziek. Je hoort hem in series als The Legend of Korra en Avatar: the Last Airbender. Hij heeft een diploma van Berklee College of Music waar hij jazz studeerde.

Scream: The TV Series

Lakeshore Records

Plaats van al de moorden is Lakewood. Centraal staan een groep tieners die kampen met de gekende liefdesproblemen. Daarnaast loopt er een moordenaar rond die wraak wil nemen voor gebeurtenissen uit het verleden. Klinkt bekend in de oren? Yup, dat is het ook. Maar het hoort er allemaal bij. Vrienden, geliefden, vijanden, verdachten, doelwitten en slachtoffers iedereen is gelijk voor onze killer, maar wie is hij of zij? Je kunt het bij ons zien via Netflix.

Jeremy schrijft een prima soundtrack waarbij vooral het thema blijft hangen. En voor een serie is en blijft dat meestal het voornaamste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.