Soundtrack: Turbo

Dreamworks

Dreamworks

Rating: ★★★☆☆

Als je vindt dat Alexandre Desplat veel soundtracks schrijft op een jaar. Dan moet je maar eens kijken naar wat Henry Jackman de laatste jaren aan het doen is. De ene film nog niet of nog maar net de zalen uit, of je ziet Jackmans naam opnieuw verschijnen tijdens de credits voor een andere film.

In 2012 leverde hij vier soundtracks af. In 2013 zijn dat er momenteel al vijf. Drie zijn de revue al gepasseerd. Naast de soundtrack voor Turbo doet Jackman ook de muziek voor Captain Phillips. Voor volgend jaar is het zeker uitkijken naar wat hij doet voor Captain America: The Winter Soldier. Maar voor het zover is, mag je mee racen met de slakken in Turbo.

Hoe je zijn muziek voor Turbo ervaart, is afhankelijk van welk album je beluistert. Zo kan je gaan voor de volledige Jackman expierence met enkel de score. Of je kunt kiezen voor het album waar bekende liedjes worden afgewisseld met stukken van Jackman. En er is ook nog een deluxe edition waar je gewoon alles krijgt. Persoonlijk verkies ik in zulke gevallen altijd de score. Want dan ben ik zeker dat ik geen Pitbull moet horen… .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.