Barney is legend…Wait for it…dary!

CBS

Week na week verschijnen in deze categorie stuk voor stuk kanjers van filmscènes. Allemaal prachtige dialogen of filmtechnische hoogstandjes. Ditmaal gooi ik het over een andere boeg. Commercieel als ik ben, schotel ik u een How I Met Your Mother-scène voor de kiezen. Als je nu How I Met Your… wat? zegt. Shame on you! Ik zette mezelf voor de uitdaging om een’ minder bekende’, maar toch heerlijk grappige scène uit het HIMYM-archief te selecteren. Het tafereel draait rond de ultieme player Barney Stinson. Neil Patrick Harris is ondertussen ook ‘hot’ in de filmindustrie. Hij kaapt behoorlijk wat rolletjes hier en daar weg. Maar opgepast, spoiler alert, in het echte leven is deze vrouwenzot iets meer mannenzot, als je mij begrijpt.

CBS

Niet getreurd meisjes, want Ted Mosby (Josh Radnor) zegt wel miauwtjes naar alle vrouwtjes. En om de pret op voorhand helemaal te bederven, nog een kleine spoiler. Niet de echte Ted Mosby (Radnor), maar Bob Saget is de verteller die het verhaal aan elkaar lijmt.

De laatste van het HIMYM-mannentrio die meespeelt in deze scène is Marshall Eriksen (Jason Segel). Evenals Neil Patrick explodeerde ook zijn filmcarrière de afgelopen jaren. 24 september start overzee het nieuwe achtste How I Met Your Mother-seizoen. De onderhandelingen om een negende en (laatste?) seizoen op te nemen zijn volop aan de gang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.