Aan het woord: de Sandy’s van Identity Thief (2)

Universal

Universal

We gaan verder met het tweede deel waarin de hoofdrolspelers in Identity Thief ons meer vertellen over deze filmervaring.

Vertel eens over Eric Stonestreet die Big Chuck speelt. Ik vond het zo’n mooie romance tussen hem en Diana, die ene nacht!

MM: Het was geweldig. Hij was zo lief! Ik kende hem al, hij is enorm grappig en heel sterk in Modern Family (de serie is bij ons te zien op Prime). Maar hij maakte die scene zo echt en lief. Iedereen werd verliefd op hem tijdens die scene. Ik dacht, “My God, people are going to love him!”

JB: Ik denk dat ze te bescheiden is. Ik bedoel, Melissa heeft samen met Eric en Craig en Seth (Gordon, de regisseur) hard gewerkt om die scene te maken tot wat ze is. Maar er zitten ook veel oprechte momenten in die scene, high-quality drama. Met twee getalenteerde acteurs is het best grappig om te zie hoe iets oprecht totaal maf uitdraait.

Er zit veel fysieke humor in deze film. Jullie vechten nogal wat af. Hebben jullie elkaar pijn gedaan? Of hebben de stuntmannen het overgenomen?

JB: We hebben zoveel mogelijk zelf gedaan. Maar bij sommige dingen zou het niet erg slim zijn om ze zelf te willen doen. De studio wil je ook niet verzekeren voor bepaalde dingen, zoals aangereden worden door een auto. Maar Melissa wou dat toch doen.

MM: Ik ben een idioot.

JB: Al dat worstelen en vechten, het was soms pijnlijk. En ik heb Melissa op een gegeven moment per ongeluk tegen de stenen gegooid.

MM: In de vechtscène waarin ik terug in mijn auto probeer te geraken na onze eerste ontmoeting probeert hij me tegen te houden, en op een gegeven moment word ik weggeslingerd en val ik enorm hard op de straat.

JB: Al struikelend.

Universal

Melissa, je personage is moreel verwerpelijk maar toch voelen we sympathie voor Diana als we haar beter leren kennen. Hoe verantwoord je haar daden?

JB: Het gaat allemaal om de manier waarop je het speelt.

MM: Dat was net wat ik zo leuk vond aan het personage. Wat zo interessant is is dat ze niet eens beseft dat ze mensen pijn doet. Er is ontkenning, onzekerheid, schuldgevoel en eenzaamheid. We hebben veel gepraat over wat haar drijft en waarom ze iemand anders wil zijn. Als ze iets steelt wil ze gewoon menselijk contact. Hetzelfde als ze iets koopt. Ze wil kunnen zeggen, “My kids are gonna love this shirt”. Ze wil die spullen eigenlijk niet, het is gewoon een manier om sociaal contact te hebben want ze heeft geen vrienden.

Ben jij iemand die aan shop-therapie doet?

MM: Ik hou wel van een goeie winkel. Maar hopelijk niet op dezelfde manier als Diana!

JB: Ik doe één keer per jaar mijn winkelbezoek.

Zijn jullie ooit op roadtrip geweest?

JB: Ik ben een paar keer in Europa geweest. Na twee uur in de auto of op de trein wisselt de taal en de munteenheid en de cultuur al. Hier is er niet veel variatie. Je moet echt eens naar Europa gaan.

Welke songs brengen je helemaal in de sfeer? In de film zijn er verschillende liedjes die Melissa in de auto zingt.

MM: De laatste tijd luister ik veel naar Robin Thicke.

Universal

Is er veel veranderd sinds Bridesmaids, Melissa?

MM: Alles is veel leuker geworden. Ik ga een hapje eten en mag een film doen met Jason en mag werken met Seth Gordon. Het is gewoon alles waar ik ooit op hoopte.

Het heeft dus deuren geopend?

MM: Het heeft vele deuren geopend. Ik mag nu werken met ambitieuze mensen en ik wil zelf ook altijd een goed product afleveren. We hebben zoveel lol gehad tijdens deze film. Er waren geen ego’s bij. Ik mag nu samenwerken met mensen die ik altijd bewonderd heb, niet gewoon naar hen kijken. Dat is mind-blowing! Op sommige dagen kan ik het nog altijd niet geloven. Soms kijken mijn man en ik naar elkaar: “What on earth is happening?”

Voel je je anders als je op straat loopt?

Ik voel me niet anders, wel een gelukzak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.