Interview: Aaron Taylor-Johnson over Kick-Ass 2

UPI

UPI

Schop me niet voor de kont, maar tot nu toe gaf ik Kick-Ass 2 nihil aandacht. Vond ik de eerste film dan zo slecht? Belange niet, integendeel zelfs. Kick-Ass was grappig, energiek en, bij momenten, vet erover. Waarom dan die apathie? Ik wil niet WEERAL kankeren over de stortvloed aan sequels, dan zou ik al even in herhaling vallen als Hollywood. Maar misschien filterde mijn afgestompte brein deze nieuwe prent meteen in de SPAM-emmer stampevol strontsequels (jawadde, een alliteratie).

Maar wat blijkt nu, tussen alle troep zou dus wel een goeie kunnen zitten. Kick-Ass 2 deed het dit weekend niet geweldig aan de box office maar een flick met klinkende namen als Toxic Mega Cunts en The Motherfucker, die moet toch wat te bieden hebben. De stijl van humor doet me wat denken aan de Ace Ventura-films van Jim Carrey. Die speelt trouwens ook mee deze keer, bijna stapte hij eruit vanwege het vele geweld.

Of het geweld deze keer té is kunnen we pas zeggen na de film. Maar in onderstaand speedinterview bevestigt Aaron Taylor-Johnson dat Kick-Ass 2 nog een stapje verder gaat dan de eerste. Ik kraai alvast voorzichtig victorie.

En o ja, de film gaat over de strijd tussen Kick-Ass, Hit Girl en hun mede-selfmadesuperhelden van Justice Forever tegen The Motherfucker en zijn Toxic Mega Cunts. Woensdag in de zalen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.