Q&A met The Dictator

Paramount

Een interview met Sacha Baron Cohen, dat leek ons wel wat. Er kwam echter iemand anders opdagen. En aangezien je moeilijk neen kan zeggen tegen een dictator hebben we braafjes het interview afgenomen. Zijn film is ondertussen uit op dvd en blu-ray. Dit vond Aladeen, a.k.a. The Dictator het de ideale moment om ons het genoegen te verlenen zijn boodschap te verspreiden. Ook al zijn we blijkbaar deel van de Zionistische media…

Paramount

Q: Uw excellentie. Heel erg bedankt om hier te zijn.

A: Bedankt jij duivel van de Zionistische media. Dood aan het westen. Vandaag wens ik het lot van een bedreigde groep te benadrukken. Ze zijn slachtoffers van een globale humane tragedie. Zij zijn de dictators. Deze moedige leiders lijden onder dagelijkse brutaliteit voor de zogezegde misdaden en het verduisteren van geld, het onderdrukken van hun bevolking en een klein beetje aan genocide doen.

 

De laatste jaren zijn tirannen over de hele wereld één voor één gevallen. Saddam. Kim Jong Il. Khaddafi. Oprah. De sancties verlammen ons. Ahmadinejad kan zich zelfs geen das meer veroorloven en omwille van de handelsembargo’s zit hij zonder toiletpapier. Afgelopen week moest hij één van zijn t-shirts gebruiken. Het was één van zijn favorieten. Het was zijn ‘I hate New York’ shirt. Terwijl de westerse  landen onze planeet van zijn grondstoffen blijven beroven, conserveren en verzorgen wij ons land door duizenden tegenstanders in enkele ecologische massagraven te begraven. Gelukkige zijn er nog enkele voorstanders van dictaturen. Op verzoek van mijn dierbare vriend en tennis dubbelpartner, president al-Assad van Syrië, wil ik de Verenigde Naties bedanken voor hun moedige niet-ingrijpen in Syrië. Nog steeds geen resolutie van de Veiligheidsraad. Jullie zijn verbazingwekkend. Jullie hebben zo goed als niets gedaan voor het Syrische volk. Maar, onthoudt. Je kan altijd minder doen.

Q: Hoe reageer je op de aanspraak dat je de meest wijze, glorieuze leider bent?

A: Ik heb dit nog niet opgemerkt, maar bedankt voor je eerlijke en onpartijdige vraag.

Q: Wat denk je van de Amerikaanse filmindustrie?

A: Ik hou van Amerikaanse films. In het bijzonder hun fantasiefilms zoals Lord of the Rings of Schindler’s List. Ik heb aan hetzelfde Holocaust Ontkenningsinstituut als Ahmadinejad gestudeerd. Het hoofd daar is Mel Gibson. Ik ben ook een fan van de Sherlock Holmes-films omdat er altijd een plot twist op het einde komt waar ze de zaak oplossen. Ik zie dat nooit komen. Maar, mijn favoriete film ooit is van 1963, met JFK in Dallas. Er zijn verschillen tussen de Wadiyan filmindustrie en Hollywood.  Mensen zeggen dat ik extravagant ben omdat ik dagelijks 20 miljoen flesjes Fiji water gebruik om het te laten sneeuwen in mijn ski-oord in het midden van de woestijn, BUT AM I THE PERSON WHO GREEN-LIT JOHN CARTER? Geloof me. THERE ARE BIGGER BOMBS THAN JOHN CARTER. Ik ben een purist.  Ik ben niet afhankelijk van CGI. Als er 10.000 mensen van een klif gedreven moeten worden, kan ik dat laten gebeuren.

Paramount

Q: Wie zijn je favoriete dictators en waarom?

A: Het is een zwaar jaar geweest. We hebben heel wat goede mensen verloren en ik heb een hoop goeie vrienden verloren. Khaddafi, ik mis je. KJ, Kimmy J, K-Man, je weet wel, Kim Jong Il. En, natuurlijk stierf (Venezolaanse president Hugo) Chavez afgelopen maand. Maar dat hoorde je niet van mij. Alles is in orde met Chavez. Het is gewoon toevallig dat hij al een maand niet is opgedaagd. Ahmadinejad is er nog steeds, maar hij is een schande. Hij lijkt wel een verklikker zoals die in Miami Vice. Waarom draagt hij geen das? Denkt hij dat het elke dag ‘causal friday’ is in Iran?

Q: Wat zijn je ‘guilty pleasures’ op het gebied van pop cultuur?

A: Wanneer ik niet bezig ben met het in de gaten houden van mijn volk kleef ik tv kijkend aan mijn sofa. Mijn favoriete shows zijn Wadiyaans. We hebben onze eigen versie van Two and a Half Men. Het heet Three Men, maar één van hem probeerde een pompelmoes te stelen. Ik hou ook van het programma 24. Maar hier spelen we het achterwaarts zodat hij een happy end heeft. Ik hou van Laverne & Shirley. Het is niet het ruwe dat ik graag heb. Ik kan het tonen aan elk van mijn 1.600 kinderen en me er geen zorgen over maken. Het zijn allemaal jongens. Toeval. We hebben ook ‘Wadiyan Idol’ waarin mijn mensen een groot standbeeld van me maken.

Q: Je hebt veel verdriet in je leven. Je moeder stierf tijdens je geboorte. Alle zes van je broers stierven in een ongeluk. Hoe ga je om met deze problemen?

A: Ja, mijn moeder stierf in het kraambed door wurging. Mijn vader stierf in een tragisch jachtongeluk waar hij geraakt werd door 97 verdwaalde kogels. Hij had ook een verschrikkelijke allergie aan granaten. Mijn oom gaat later vandaag ook sterven in een helikopter crash. Het zal zeer droef zijn.

Q: Wat zeg je tegen critici die je beschrijven als een tiran?

A: Ik zou ze bedanken. Kan je me alsjeblieft de namen geven van deze zogenaamde critici en de routes die ze van en naar hun werk nemen. Ik zou ze graag een magnetisch geschenk geven dat onderaan hun auto geplaatst wordt.

Paramount

Q: Wie vertrouw je?

A: Ik heb 25 vrouwelijke maagdelijke bewakers die me de hele tijd door beschermen. Ik weet dat ze maagden zijn want ik laat hun maagdelijkheid elke nacht controleren door het hoofd van mijn penis.

Q: Hoe plan je ervoor te zorgen dat de democratie je land nooit zal overnemen en waarom zal je slagen waar zoveel andere dictators gefaald hebben?

A: Mijn volk wil geen democratie. Ze houden van me en ik heb vele getekende bekentenissen om dat te bewijzen. Ik ben als een vader voor mijn mensen. Vrij letterlijk voor zo’n 1.800 van hen. Daarbij, onze regeringsvorm is veel efficiënter dan die van jullie. Democratie is het ergste. Iedereen zijn stem telt ongeacht hoe zwart, kreupel of vrouwelijk je ook bent.

Q: Is het waar dat je bent verbannen van de Britse tv?

A: Ja dat is waar. De BBC heeft sancties tegen me uitgevaardigd. Ze hebben me verbannen van de BBC zenders en eveneens van de radio. Kijk, niemand is zo’n grote fan van door de staat gesponsorde censuur als ik, maar de BBC is te ver gegaan. Al wat ik wou was gebruik maken van hun zenders om mijn anti-westerse, anti-Zionistische platform te promoten en die nare geruchten over de Holocaust te onderdrukken.

Q: Je hebt met zoveel beroemdheden geslapen, wie is degene die is weg geraakt?

A: Ze ontsnappen nooit. Ze proberen, maar zonder hun paspoorten is dat moeilijk. Er is geen ontsnappen aan de woestijn. Binnen de paar uur zijn ze verschrompeld en lijken ze op een mug shot van Lindsay Lohan.

Paramount

Q: We horen over leiders die beroemdheden laten overvliegen om hen te entertainen. Wie heb jij laten overvliegen?

A:Jaren gelden kwam Tupac Shakur voor een verjaarsdagsfeest. Hij zei me “Put your hands in the air like you just don’t care.” Hoe durft hij me te zeggen wat ik met mijn handen moet doen. Dus moest van hem afgeraken. Biggie Smalls, the Notorious BIG, speelde ook. Hij verorberde uiteindelijk het halve buffet. Het was 80 euro per persoon en het kostte me een fortuin. Dus, ook Biggie (slaat zijn handen om zijn keel). Ik ken en heb seks gehad met veel van jullie beroemdheden – Britney Spears, Beyoncé en Kim Kardashian. Een heel lief meisje maar ongelooflijk harig. Wanneer ik haar panty’s naar beneden trok dacht ik dat ik in een spiegel keek.

Q: Ik denk dat je je zou moeten verontschuldigen tegenover Kim.

A: Ik ben de dictator. Denk je dat ik me zorgen maak over een Perzisch meisje met zussen? Ik laat Ahmadinejad haar en haar familie terughalen naar Iran.

Q: Wat denk je van de Hunger Games en denk je erover om gelijkaardige spelen te introduceren in Wadiya?

A: Wat is het nut? Noord-Korea heeft dit al gedaan. En nu houdt Kim Jong-Un zijn eigen versie van The Biggest Loser. Zeven miljoen mensen zijn aan het concurreren om te bepalen wie het meeste gewicht kan verliezen.

Q: Met welke Hollywood ster heb je het meest gemeenschappelijk?

A: Dat moet Mel Gibson zijn. we hebben hem in Wadiya onlangs onze public relations expert gemaakt, al heeft hij enkele vrij aanstotelijke dingen gezegd zoals dat hij met Joden zou werken. We hebben hem hoofd van ons Museum van Intolerantie gemaakt. Ik heb ook veel gemeenschappelijk met George Clooney. We zijn beide kampioenen van gelijkheid. In mijn land hebben vrouwen dezelfde rechten als mannen, absoluut geen. Er is de beschamende statistiek dat 1 op de 4 vrouwen in Wadiya kan lezen. Ik probeer momenteel om die statistiek te veranderen en er 1 op 100 van te maken.

Q: Ben je een gevaarlijkere dictator dan Adolf Hitler en zo ja, hoe dan?

A: Wauw. Sorry dat ik er een beetje door geraakt wordt. Het is één ding Hitleresque genoemd te worden, maar om in dezelfde discussie als Hitler genoemd te worden voelt aan alsof ik het eindelijk gemaakt heb. Weet je dat mijn vader Adolf effectief kende. Het is moeilijk te geloven dat hij er amper een goed woord over te zeggen had. Ik herinner me dat hij zei “die man is een verschrikkelijke, verschrikkelijke, verschrikkelijke Charades speler.”

Paramount

Q: Waarom dumpte je Kim Jong Il’s assen over Ryan Seacrest tijdens de Oscars?

A: Het is niet de eerste keer dat hij een Aziatische man helemaal over zijn borst gegoten kreeg.

Q: Je tegenspeelster in The Dictator is Megan Fox. Er gaan geruchten de ronde dat je haar zwanger gemaakt hebt. Is dit correct?

A: Ja, er zijn geruchten maar dat is letterlijk onmogelijk. Het zou de eerste anale conceptie ooit zijn. Als zij zwanger is, zo ook Heidi Klum en Donald Trump. Hij doet echt alles voor geld.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.