Star Wars in de Grotten van Han!

Twentieth Century Fox

Twentieth Century Fox

Op maandag 22 juli om 11 uur stipt verwelkomen we in onze Belgische Ardennen de enige echte Star Wars Caravan of the Force aan de Grotten van Han. Daar zal de crew aan boord beginnen met een lunch om later de lokale Belgische 501st for Garrison organisatie te ontmoeten. De locatie werd gekozen ter verwijzing naar Jery Bulloch die als Boba Fett in de originele Star Wars-films Han Solo meeneemt en later aflevert aan Jabba the Hut.

Caravan of the Force is een 2-delig konvooi met zes personen aan boord, allen met als doel geld in te zamelen voor Make-A-Wish, een vrijwilligersorganisatie die de liefste wens vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Fox

De caravan zal reizen door Europa en achtereenvolgens halt houden in het Verenigd Koningkrijk, Frankrijk, België, Nederland en Duitsland waar het dan op tijd zal aankomen voor de spectaculaire Star wars celebration Europa evenement, dé ultieme Star Wars beurs die fans van overal ter wereld samenbrengt, dat zal plaatsvinden van 26 tot 28 juli in Messe Essen. In elk land wordt de caravan verwelkomt door de lokale 501st for Garrison organisatie, de wereldwijde officiële Star Wars kostuumvereniging.

De doortocht is georganiseerd door James Burns en Mark Newbold, beide mede-eigenaars van Jedi News, de grootste Engelstalige Star Wars fansite in Europa. Daarnaast schrijven James en Mark beide ook voor de officiële Star Wars magazine Star Wars Insider en de officiële Star wars Blog StrarWars.com.

Ook zal niemand minder dan acteur Jeremy Bulloch samen met zijn echtgenote aan deze doortocht deelnemen. Naast zijn rol in de Star Wars films, is Jeremy Bulloch ook nog bekend van zijn rol in de James Bond film Octopussy.

Ten slotte zullen ook twee leden van het Jedi News team, namelijk Matt Booker en Dave Tree, samen met hun jarenlange Star Wars-kennis op de caravan aanwezig zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: ,

Comments are closed.