3 nieuwe films van Corona Pictures

Corona Pictures

Corona Pictures

Leuk nieuws voor de liefhebbers van de Britse cinema. Het Londense productiehuis Corona Pictures heeft drie nieuwe films gepland voor 2013. Zo kan je binnenkort uitkijken naar de thrillers The Recovery en Black Ice en de romantische komedie The Bailey Method.

The Recovery is geschreven en wordt geregisseerd door Karl Golden (The Honeymooners, Pelican Blood). Deze psychologische thriller speelt zich af in New York en gaat over een advocate die wordt opgenomen in het ziekenhuis na een auto-ongeluk. Langzaam beseft ze dat haar hallucinaties over een politiecomplot misschien toch niet zo ingebeeld zijn.

Black Ice wordt geregisseerd door de Spaanse filmmaker Paco Cabezas. Het filmdebuut van schrijver Sebastian Foster speelt zich af in Alaska en gaat over twee criminele bendes. Beide proberen elkaar en de politie te slim af te zijn en een gigantische cocaïnevoorraad te onderscheppen. Een sneeuwstorm maakt het voor iedereen nog moeilijker.

Regisseur Geoffrey Sax (White Noise) neemt The Bailey Method voor zijn rekening. In deze romcom doet een verlegen manager van een videospelletjeswinkel zich voor als een acteur om zijn droommeisje te veroveren. Schrijver Neth Knowles maakt hiermee eveneens zijn filmdebuut.

Bij de eerdere producties van Corona Pictures horen de horrorfilm Truth or Dare van Robert Heath en de komische actiethriller The Liability van Craig Viveiros met o.a. Tim Roth.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.