5 stoere binken

Paramount

Paramount

Moet het nog gezegd worden dat je vanaf deze week Brad Pitt aan het werk ziet in World War Z. Pitt slaat daarin op de vlucht voor een steeds groeiende massa zombies. Of hij een veilig onderkomen vindt, kan je zelf achterhalen. En met de release van de film, lijkt het mij een ideaal moment voor wat mannelijk schoon. De geselecteerde mannen zijn verschillende qua looks, leeftijd en aaibaarheid. Welke je verkiest, daarin ben je helemaal vrij.

UPI

Met zijn geblondeerde haren en puppy-ogen werd Brad Pitt (49) door zijn rol in Thelma & Louise in één klap beroemd. Alle vrouwelijke kijkers (en dan vooral de jongere generatie) vielen acuut in katzwijm na het zien van Brads wasbordje, engelengezichtje en zwoele oogopslag. Of hij nou een agressief vechtersbaasje speelt in Fight Club of de dood in Meet Joe Black, hij heeft zijn fans nooit teleurgesteld met zijn sexy looks. Toch zien we eigenlijk nu pas wat een paar lachrimpeltjes kunnen doen voor een man. Anno 2013 is Brad uitgegroeid tot een volwassen vent, en niet te vergeten een echte family guy. Een man die leeft voor zijn vrouw en (vele!) kinderen, wat is er nou hotter dan dat?!

Total Recall

Sony

Door zijn Ierse accent is hij niet meteen de typische American hot guy, maar toch bewijst Colin Farrell (37) zich al heel snel als een veelzijdig acteur. Dankzij zijn aangeleerde Amerikaanse accent kon hij schitteren in de film Tigerland, een rol die hem grote bekendheid bezorgde. Hoewel zijn daaropvolgende rollen danig van elkaar verschillen, blijft zijn uiterlijk behoorlijk constant. Afgezien van een grijzige gloed over zijn donkere haren is Farrell in al die jaren niet heel veel ouder geworden. Dankzij zijn jeugdige en ondeugende blik laat hij nog steeds menig vrouwenhart sneller kloppen!

Warner Bros.

Warner Bros.

Met zijn lange haren en ogen zo donker als de nacht is Johnny Depp (50) vanaf het begin van zijn carrière de droom van vele vrouwen. Dankzij zijn vaak excentrieke rollen en zijn mysterieuze karakter blijft hij voor velen een raadsel, iets wat hem nog aantrekkelijker maakt. Nu hij zijn wilde haren letterlijk en figuurlijk heeft verloren, zien we alleen nog maar beter hoe sexy Depp eigenlijk is. Mysterieus zal hij altijd blijven, maar is dat niet juist waar we stiekem allemaal naar verlangen; een lange donkere vreemdeling?!

Inception

Warner Bros.

Wie herinnert zich het nou niet, de jonge knappe god die als reddende engel tevoorschijn kwam en Rose verloste van het sociale korset waarin zij al jaren leefde. Dankzij Titanic profileerde Leonardo DiCaprio (38) zich in één klap als ultiem lekker ding, waar zowel jong als oud massaal voor naar de bioscoop ging. 16 jaar later trekt Leo dankzij zijn charismatische uiterlijk nog steeds volle zalen. Iets minder jong en onschuldig, maar daarom zeker niet minder aantrekkelijk!

Universal Pictures

Universal Pictures

Hoewel hij in zijn jongere jaren niet bepaald de standaard sexy man is, met zijn smalle lijf en haviksneus, wordt de Britse Christian Bale (39) later toch uitgeroepen tot één van de meest sexy mannen op aarde. Of het nou te maken heeft met zijn strakke bovenlijf, dat hij in bijna al zijn films minstens één keer laat zien, of door zijn rol als de stoere held Batman, één ding is zeker: Christian Bale is hot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.