McConaughey & Van Sant

true_detective_matthew_mcconaughey

www.hollywoodreporter.com

Gus Van Sant (Milk, Good Will Hunting) heeft voor zijn nieuwste project Sea of Trees Matthew McConaughey kunnen strikken. Die zal onder andere naast Ken Watanabe (Inception, The Last Samurai) spelen.
Nooit gedacht dit ooit te schrijven, maar Matthew Mcconaughey is één van de interessantste acteurs van het moment. Zijn rol in Wolf of Wall Street was kort maar memorabel, wat hij in de HBO-reeks True Detective doet is verbluffend en als hij voor Dallas Buyers Club geen Oscar krijgt, is er geen hoop meer in Tinseltown. In November is hij te zien in Christopher Nolan’s Interstellar, maar het ziet er dus naar uit dat McConaughey zijn triomftocht zal voort zetten met Sea of Trees.

De nieuwe Gus Van Sant centreert zich rond het beruchte zelfmoordbos in Japan. Een bos waar, verrassing, mensen naartoe gaan om een einde aan hun leven te maken. Het personage van McConaughey zou daar het personage van Ken Watanabe tegenkomen, waarna ze op een tocht door het woud trekken, al dan niet met zelfmoord op het eind. Klinkt intens en kan in de juiste handen een topfilm opleveren. Aan McConaughey zal het in ieder geval niet liggen! Blijft vreemd om dit te schrijven, maar wat een carrièreswitch heeft die man gedaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.