A poster to kill for

Dimension Films

Ook al staat de productie ervan ongeveer even ver als de vorming van een Griekse regering, toch is er al een poster voor Sin City: A Dame to Kill For. En die vertelt ons twee dingen. Eén: dat het startschot voor de langverwachte Sin City-sequel nu eindelijk gegeven is. En twee: dat Frank Miller, schrijver en tekenaar van de Sin City-comics, opnieuw mee regisseert met Robert Rodriguez. En zijn input kan van de tweede Sin City alleen maar een sterkere film maken.

Miller kan trouwens wat goeie P.R. gebruiken. Vorig jaar kwam hij meermaals als rechtse rotzak in de media (zijn graphic novel Holy Terror is een misselijkmakende, volstrekt ongenuanceerde middelvinger naar de Islam). Maar hey, dit is ook nog altijd de kerel die zowel The Dark Knight Returns als 300 schreef en tekende.

Rodriguez is niet alleen bezig met zijn Sin City-sequel. Ook Machete krijgt een vervolg, Machete Kills. En ook daarvan is er een nieuwe poster, vreemd genoeg de tweede al, vrijgegeven. Maar behalve de namen van de hoofdacteurs, waaronder ook de erg voluptueuze Sofia Vergara en Mel Gibson (weeral iemand die wat goeie P.R. niet mag afslaan), valt daar weinig aan te zien. Mijn interesse gaat in ieder geval naar Sin City: A Dame to Kill For, al zal die heel straf moeten zijn om dezelfde mokerslag uit te delen als zijn voorganger.

Dimension Films

 

Fox

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.