Aftellen naar The Desolation of Smaug

Warner Bros.

De laatste dagen werden we nogal verwend door Warner Bros. Van een subtiele promotiecampagne kan je niet meer spreken. We zijn overladen met posters, trailer, videoblogs, fan events, banners en ander nieuws ter promotie van The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Op 11 december gaat bij ons het tweede deel van Peter Jacksons Hobbit-trilogie in première. Tijd om de fans warm te maken klonk het bij Warner Bros. Begrijpelijk als je het prijskaartje van de film bekijkt. Al denk ik niet dat ze veel te vrezen hebben. Het kan moeilijk slecht aflopen met een topregisseur en met een sterrencast, waaronder Orlando Bloom en Ian McKellen.

“If this is to end in fire, then we will all burn together.”

Ik bespaar je de hele reeks personageposters, want ze worden mooi samengevat in de officiële poster van The Hobbit. De poster is erg braaf en spreekt weinig tot de verbeelding. Enkel de draak uit Gandalfs pijp geef een leuk effectje.

 

Warner Bros.

 

Ondanks het vele promomateriaal krijgen we weinig te zien van de draak Smaug. Net zoals Gollum, leeft de draak via motion capture. Benieuwd hoe Benedict Cumberbatch het er vanaf zal brengen als draak. Wie heel snel is kan enkele flitsen opvangen in de extended trailer.

Gekke dwergen en lelijke Orcs, net zoals in de eerste Hobbit-film mogen we ons verwachten aan veel actie, humor en prachtige 3D beelden.

Het verrassendste nieuws kwam uit een andere hoek. Hobbit-lookalike Ed Sheeran heeft meegewerkt aan de soundtrack. Zijn lied I see fire zal te horen zijn tijdens de eindgeneriek. Op twitter bedankte de jonge knaap Peter Jackson en crew voor de prachtige opportuniteit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.