Agent Carter alleen op missie

Universal Pictures International

Universal Pictures International

Vreselijk enthousiast is uw dienaar nooit geweest over Captain America: The First Avenger. Maar over de aanwezigheid van Hayley Atwell als Peggy Carter heb ik nooit een kwaad woord over de lippen gekregen. En het liefje van de gesterde en gestreepte krijgt nu ook haar eigen Marvel One-Shot, een kortfilm die past binnen de chronologie van het Marvel Cinematic Universe.  Het is het vierde filmpje in de reeks en zal te vinden zijn op de blu-ray van Iron Man 3 (nog zo’n Marvelprent die me niet kon overtuigen).

Agent Carter speelt zich af een jaar na de gebeurtenissen in Captain America. Peggy is overgeplaatst naar een nieuw overheidsagentschap en heeft er onder druk van van haar baas (Bradley Whitford) een bureaujob gekregen. Wanneer ze op een avond een tip krijgt, gaat ze toch zelf op missie.

Op Comic-Con was de volledige kortfilm te zien. Wij moeten het voorlopig doen met een clipje er uit. En die dikke minuut is meer dan voldoende om uit te kijken naar de volledige One-Shot. En het is altijd een plezier om Hayley Atwell aan het werk te zien, zeker als ze klappen mag uitdelen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.