Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Sony Pictures

Disney maakt de nieuwe verfilming van Judith Viorsts 1972 kinderboek Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day. En met een slechte dag verwijst de titel wel degelijk naar een zeer slechte dag.

Alexander ging slapen met een kauwgom in zijn mond en werd wakker met de kauwgom in zijn haar. Toen hij uit zijn bed stapte, struikelde hij over zijn skateboard en liet zijn trui in een wasbak met water vallen. Het speelgoedje uit zijn cornflakes verdween. Alles liep dus zodanig verkeerd dat Alexander er zelfs mee dreigde om naar Australië te verhuizen.

Lisa Cholodenko (The Kids Are All Right) regisseert de film. Zij heeft ook samen met Rob Lieber het script geschreven. Steve Carell speelt Ben, de vader van Alexander.

Het project belandde oorspronkelijk bij Fox, maar daar werd het toch afgewezen door de omvang van het budget. Andere grote studio’s zoals Universal, Sony en MGM zaten er daarna achter. Maar uiteindelijk gaat Disney er dus mee lopen. Ik ben alvast benieuwd of die film zoveel aandacht waard is.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.