Alweer nieuw scenario voor Fantastic Four

Fox

Fox

Voor wie het nog volgen wil: het script van de Fantastic Four-reboot krijgt nog maar eens een opfrisbeurt. De heroïsche avonturen van Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Girl en Human Torch gingen eerder al door de creatieve schrijvershanden van een viertal scenaristen.

Het moet dus zijn dat filmgigant Fox zowel de debutanten T.S. Nowlin en Jeremy Slater net als de meer door de inkt geverfde pennentrekkers als Michael Green (Smallville, Heroes) en Seth Grahame-Smith (Dark Shadows) dan toch niet zo fantastisch vond. Fox vroeg namelijk aan Simon Kinberg om het ongetwijfeld al compleet kapotgeschreven script nog maar eens te bewerken.

Fox

Het spreekt in de man z’n voordeel dat hij momenteel mee mag en kan schrijven aan de binnenkort te verschijnen X-Men: Days of Future Past. En aan de zich in een galaxy niet zo far meer away bevindende Star Wars-spin-offs… Wat dan weer niet zo hoopvol klinkt is dat hij in het verleden ook verantwoordelijk was voor het bij mezelf maar heel weinig enthousiasme opwekkende Jumper. Om het eens beleefd te formuleren. Of Kinberg een Fantastic Four dan wel een Fantastic Fout zal neerschrijven is dus nog maar de vraag.

Producer Matthew Vaughn (eveneens betrokken bij de volgende X-Men en vandaar allicht de link met Kinberg) en regisseur Josh Trank (Chronicle) blijven wel nog op post, al weet je in Hollywood nooit natuurlijk. Over de cast is er tot slot nog niks bekend. Er waren wel al de geruchten dat Michael B. Jordan (geen familie van) in de voetsporen zou kunnen treden van Chris Evans voor de rol van Human Torch.

Van zodra dit geroddel officieel wordt en er andere nieuwtjes de internetsfeer binnen schieten (zoals bijvoorbeeld het antwoord op de meer pertinente vraag: volgt Jessica Alba zichzelf op als Invisible Girl?), dan kom je het eerst hier te weten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.