And the Oscar nominees are in Kinepolis

Kinepolis

Kinepolis

De Oscarkoorts stijgt bij Kinepolis want op 24/2 weten we wie een felbegeerd ‘Academy Award of Merit’, wat de officiële benaming voor het wereldberoemde Oscarbeeldje is, in ontvangst mag nemen. Daarom zet Kinepolis graag alles in het teken van deze begeerde gouden beeldjes met o.a.:

De programmatie van enkele topnominaties uit de meest gekende categorieën zoals “Beste Film”, “Beste Acteur”, “Beste Actrice”, “Beste Regisseur”, etc.
o Life of Pi (11 nominaties)
o Django Unchained (5 nominaties)
o Lincoln (12 nominaties)
o Flight (2 nominaties)
o Zero Dark Thirty (5 nominaties)
o Les Misérables (8 nominaties)
o Argo (opnieuw te bekijken bij Kinepolis)
o Silver Linings Playbook (8 nominaties) – Vanaf 27/2 bij Kinepolis

Als kers op de taart zal Kinepolis op vrijdag 22/2 voor alle Oscargenomineerde films de Belgische genomineerde kortfilm Dood van een Schaduw gratis vertonen.

Dood van een Schaduw is een Belgische kortfilm uit 2012, geschreven en geregisseerd door Tom van Avermaet waarin Matthias Schoenaerts de hoofdrol vertolkt. Op 10 januari 2013 werd de kortfilm genomineerd voor de 2012 Academy Award voor ‘Beste Live Action Short Film’.

De Oscar Night Live. Bekijk de Oscaruitreiking op 24/2 live vanuit het Kodak Theatre in Hollywood op groot scherm in Kinepolis Antwerpen en Kinepolis Gent, voorafgegaan door 2 unieke avant-premières:

o 20u00: Les Misérables
o 23u00: Silver Linings Playbook
o 01u00: kortfilm Dood van een schaduw
o 01u20: live vanuit Hollywood: de Red Carpet Show
o 02u30: live vanuit Kodak Theatre: de 85ste Oscaruitreiking

Aan jou de keuze of je 1 film wenst te bekijken of zowel Les Misérables als Silver Linings Playbook, maar met je ticket van 1 van deze films kan je op 24/2 sowieso gratis de ganse nacht live naar de Oscaruitreiking kijken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.