Arnie en Sly will be back…again!

The Tomb

E1

Arnie en Sly will be back…again! Nee, niet in The Expendables 3. Nu ja, daar óók, tot spijt van wie het benijdt misschien, maar daarnaast ook in The Tomb, dus voor mocht je er nog aan twijfelen, de jaren 80 zijn ook in Hollywood definitief terug!

Ondanks de serieuze gezichten op de foto hierboven zal het allicht niet gaan om een diepgravend gevangenisdrama. Als we de pitch mogen geloven komt er heel wat ontsnappingswerk aan te pas. Sylvester Stallone speelt namelijk de rol van de architect van een gevangenis waaruit geen ontsnappen mogelijk is. Wordt hij toch wel niet ten onterechte veroordeeld tot een jarenlange celstraf in, hou u vast, zijn eigen gevangenis?!

Of hij er uit zal geraken valt nog te bezien (ergens in 2013), maar wij hebben zo al een bruin vermoeden…zeker als je weet dat hij de hulp zal krijgen van een al even nors kijkende (en besnorde!!) Arnold Schwarzenegger. En voor wie denkt dat je enkel deze twee sterren zal zien, think again, want ook Vinnie Jones (die blijkbaar altijd opduikt in gevangenisfilms) en Curtis -50 Cent- Jackson hebben getekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.