Arnie is een man van zijn woord

Sony Pictures Home Entertainment

Sony Pictures Home Entertainment

Skydance Productions kondigt hun reboot van de Terminator-franchise aan. En ze pakken het groots aan, meteen een televisieserie en een film. Over wie de hoofdrol van Sarah en John Connor zal spelen wordt veel gespeculeerd, maar is nog geen duidelijkheid. Momenteel zijn Emilia Clarke (Game of Thrones) en Brie Larson (21 Jump Street) de twee meest genoemde namen voor Sarah. John zal dan weer het gezicht krijgen van Garrett Hedlund (On The Road) of Tom Hardy (The Dark Knight Rises).

Gelukkig zijn er al enkele zekerheden. Zo is de regisseur van dienst Alan Taylor, wel gekend van Thor: The Dark World. De titel van de reboot is Terminator: Genesis. Als we de geruchten mogen geloven wordt het verhaal erg interessant en verwarrend. Ingewikkelde ontwikkelingen die het verleden en de toekomst met elkaar verstrengelen. Een cruciaal moment uit de eerste Terminator-film (1984) zou het startpunt zijn om een volledig nieuwe weg in te slaan.

Sony Pictures Home Entertainment

“I’ll be back”

In iedere film kondigde Arnold Schwarzenegger zijn terugkeer aan. Oerterminator Arnie is een man van zijn woord. Op een of andere manier maakt hij een comeback in de franchise.

Hopelijk maken ze er iets moois van en kunnen ze eer doen aan het werk van James Cameron. Na het succes van Titanic en Avatar zou een mens al eens durven vergeten dat Cameron daarvoor al straf filmspul maakte. Terminator 1 & 2 zijn twee van deze parels. Klassiekers die van Arnold een wereldster maakten (en Michael Biehn de kans geven te leven van actes de présences op fan events). De daarop volgende films haalden nooit het niveau van de eerste twee. Hopelijk keert de nieuwe franchise weg van te veel actie en brengen ze een gefundeerd verhaal. Fingers crossed.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.