Aronofsky maakt Facebook thriller

Darren Aronofsky

Fox Searchlight

De fans van Darren Aronofsky (Black Swan, The Fountain, Requiem for a Dream) kunnen op hun beide oren slapen. Momenteel regisseert hij Noah, een verfilming van het jou wel gekende Bijbelse epos. Daarnaast werkt hij als producer aan XoXo, een thriller over sociale netwerksite Facebook. Beide films zouden in 2014 in België verschijnen.

Aronofsky staat tijdens XoXo regisseur George Nolfi bij. Nolfi debuteerde als regisseur met The Adjustment Bureau. Voordien maakte hij naam als scenarist, met The Bourne Ultimatum en Ocean’s Twelve als grootste verwezenlijkingen. Gezien deze achtergrond zal Nolfi ongetwijfeld inspraak hebben in het script, waarvoor Mark Heyman verantwoordelijk is. Laatstgenoemde is geen onbekende voor Aronofsky. Hij schreef namelijk het script van Black Swan.

XoXo gaat over een opklimmende zakenman die ondanks zijn huwelijk graag flirt op het internet. Na verloop van tijd leert hij een vrouw kennen en begint hij met haar online een relatie. Wanneer zijn virtuele activiteiten zijn dagelijkse leven doorkruisen ontdekt hij de gevaren van Facebook.

Wat mij betreft kan de combinatie van deze drie heren geen slechte film opleveren!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.