Back to the Future viert 30ste verjaardag

Universal

Universal

Iedereen weet ondertussen dat we dit jaar de 30ste verjaardag vieren van Back to the Future.

We hebben begin dit jaar de film al in de kijker gezet in onze 19*5 reeks. De fans van deze reeks zijn nog steeds sterk vertegenwoordigd. 2015 zal gevuld worden met verschillende odes aan Back to the Future. We zetten er enkele op een rij.

Om te beginnen komt dit jaar de ultieme Back to the Future-documentaire uit. In oktober 2014 begon het avontuur van het project Back in Time door de steun van Kickstarter. Komende herfst zal Back in Time uitkomen. Deze documentaire bevat onder andere interviews met Michael J. Fox en regisseur Robert Zemeckis.

 

Vervolgens mogen we rekenen op een goeie lading fan art. Recentelijk bracht arthouse Mondo onderstaande posters van Matt Taylor uit.

Mondo

Mondo

Mondo

Mondo

En mensen met enorm veel tijd, maken er iets moois van. IGN zou graag een crossover zien tussen Back to the Future en de Fast & Furious films. Om de filmliefhebber warm te krijgen voor hun idee, maakten ze de volgende trailer. Al heb ik het gevoel dat dit een 1 april grap kan zijn.

Ten slotte zou ik jullie willen uitnodigen op de ‘Marty McFly Welcome Party’. Op 21 oktober 2015 om 16u29 stipt, arriveert Marty met zijn DeLorean. Om de jonge knaap een warm welkom te geven, hoop ik dat jullie samen met mij massaal aanwezig zijn. Tot dan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.