Batman en 007 scoren

The Dark Knight Rises

Warner Bros.

Skyfall is de beste scorende James Bond-film én best verdienende film allround geworden in de Britse geschiedenis. De 23ste James Bond stoot Avatar van de eerste plaats. In het algemene plaatje blijft Avatar wel nog steeds de grote nummer 1. Maar het resultaat na 40 dagen release is indrukwekkend. Producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson zijn dan ook (logisch) heel teveden:

 “We are very proud of this film and thank everybody, especially Daniel Craig and Sam Mendes, who have contributed to its success.”

Maar 007 is niet de enige held die scoort. Warner Home Video heeft afgelopen weekend met de release van The Dark Knight Rises voor een verkoopsrecord gezorgd in de Benelux. Nooit eerder dit jaar zijn in een openingsweekend zoveel blu-rays doorverkocht. De afsluiter van de wereldwijd succesvolle Dark Knight trilogie was al een grote hit in de bioscoop en breekt nu ook een record op blu-ray.
Ivana Tunjic, Product Manager Theatrical New Release licht toe:

“The Dark Knight Rises is een film die je op blu-ray gezien moet hebben. Alleen zo ervaar je maximaal de sfeer van de straten van Gotham City. De vraag van de consument naar Blu-ray blijft groeien en daarom hebben wij besloten de blu-ray een week eerder uit te brengen dan de dvd.  Dit is nog nooit eerder gedaan in de Benelux. Zowel in België als in Nederland heeft The Dark Knight Rises het beste Blu-ray openingsweekend van 2012 gerealiseerd. De film staat dus hoog op het verlanglijstje voor de feestdagen.”

The Dark Knight Rises is sinds 28 november verkrijgbaar als 2-disc blu-ray en vanaf vandaag ook op dvd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.