Beetlejuice sequel voor Tim Burton?

beetle Juice

Warner

Tim Burton is goed op weg om een vervolg te breien aan zijn grote hit Beetlejuice (1988). In deze kaskraker komen de Maitlands (Alec Baldwin en Geena Davis) om het leven in een auto-ongeluk, maar blijven ze ronddwalen als geesten. Angstaanjagend uit de hoek komen blijkt echter niet hun grootste talent wanneer ze een nieuwe familie uit hun oude huis proberen weg te jagen. Ten einde raad huren ze een “bio-exorcist” in genaamd Beetlejuice (Michael Keaton) die het huis helemaal op stelten komt zetten.

The Wrap laat nu weten dat Tim Burton gesprekken heeft met Warner Bros. om een sequel te regisseren. Seth Grahame-Smith, schrijver van onder andere Abraham Lincoln: Vampire Hunter schreef aan het scenario en Burton lijkt tevreden met het script. Ook Keaton zou aan boord zijn om zijn oude succesrol terug op te nemen.

Bij deze lijkt een eind gekomen aan de langdurige rondjes flirten met een Beetlejuice-sequel. Over de jaren heen is er namelijk veel gespeculeerd over een opvolger. In 1990 al werkte Burton aan een script Beetlejuice Goes Hawaiian (misschien toch maar goed dat hij dat idee liet rusten). Het is toch nog even wachten op verdere details want Burton is nog niet zeker wat zijn volgende film zal zijn, maar dat zal zeker en vast niet Beetlejuice 2 zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.