Behind the Candelabra

soderbergh

Warner Bros.

Steven Soderbergh blijft het druk hebben. Na Magic Mike en The Bitter Pill – die nu gefilmd wordt met, jawel, ook weer Channing Tatum in de hoofdrol – is hij bezig aan de verfilming van een biopic voor HBO.

Behind the Candelabra gaat over een beroemde pianist Liberace (Michael Douglas) en zijn jonge minnaar Scott Thorson (Matt Damon). Richard LaGravenese heeft het script geschreven gebaseerd op de memoires van Thorson Behind the Candelabra: My Life With Liberace. Debbie Reynolds krijgt de rol van de moeder van Liberace en Dan Aykroyd speelt zijn manager Seymour Heller.

But that’s not all. Springen ook Scott Bakula, Cheyenne Jackson, Boyd Holbrook en Rob Lowe mee aan boord. Bakula (American Beauty) speelt Bob Black, een choreograaf en vriend van Liberace die hem aan Scott voorstelt. Holbrook mag na een film als Milk één van de young handsome lovers van Librace vertolken. Lowe speelt een plastisch chirurg. De rol van Jackson is voorlopig nog niet bekend. De film gaat op HBO in première, maar zal ook buiten de VS en Canada vertoond worden. Met zo’n cast, I definitely hope so.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.