Bekijk drie foto’s uit Pompeii met Kiefer Sutherland

Pompeii

FilmDistrict

Kiefer Sutherland zal altijd herinnerd worden als Jack Bauer uit 24, maar toch probeert hij het ook af en toe op het grote scherm. Denk maar aan films als Phone Booth, The Sentinel, Mirrors en Melancholia. In dat rijtje komt straks Pompeii, waar Sutherland speelt aan de zijde van Kit Harrington, Emily Browning en Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Pompeii speelt zich af in de laatste dagen voor de verwoestende vulkaanuitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Sutherland speelt een corrupte Romeinse senator die op het punt staat te trouwen met de mooie Cassia (Emily Browning). Milo (Kit Harrington), een gladiator, doet er alles aan om Cassia te redden uit de handen van de senator. Dit alles uiteraard in een race tegen de tijd.

Veel van het succes van Pompeii zal afhangen van de special effects. Sutherland zelf is alvast laaiend enthousiast.

It’s been a long time since I did a movie this big in scope. There are amazing computer effects, but only a third of the set was green screen. The rest was huge props, big sets, elaborate costumes, which I love.

Eén en ander moet natuurlijk met een korreltje zout genomen worden, want acteurs durven wel eens te overdrijven in hun promopraatje. Afwachten dus tot het voorjaar van volgend jaar, wanneer de film vermoedelijk bij ons in de zalen komt.

Pompeii

FilmDistrict

Pompeii

FilmDistrict

Pompeii

FilmDistrict

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.