Believe in de Belgische zalen

KFD

KFD

Okay. Ik weet dat ik met dit schrijfsel alle geloofwaardigheid verlies. Maar who cares. Dat ene meisje dat in Australië door den Justin werd vergeleken met een aangespoelde walvis zal er waarschijnlijk ook niet van wakker liggen. Maar miljoenen andere tienermeisjes blijkbaar wel.

De Beliebers zullen het dan ook graag lezen. Door hun schuld verschijnt Believe in de Belgische bioscoopzalen. De tweet ‘BENELUX Belgium Netherlands Luxembourg: We need to convince 1 to bring u #BELIEVEMOVIE’ bleef (helaas) niet onopgemerkt.

KFD

De voorbije dagen werden filmdistributeur KFD en tal van bioscoopuitbaters overstelpt door vragen naar de nieuwe film van Justin Bieber, Believe. Oh, uw nageslacht als onze redactieleden zich ook tot zo’n pratijken hebben laten verleiden.

Als we het moeten geloven werden alle mogelijke kanalen gebruikt om druk uit te oefenen: Facebook, Twitter, duizenden retweets, honderden favorites, talloze reacties en eigen fan tweets vormden al snel een heuse tweetstorm. En dat om de Belgische Beliebers een kans te geven de nieuwe film van hun idool in de bioscoop te zien.

Het digitale offensief bleek een ‘slimme’ stunt te zijn van de filmproducent: de fans mobiliseren om druk te zetten op filmdistributeurs. Het gevolg: op 1 januari is Justin Biebers Believe verschijnt in de Belgische bioscopen. Kwestie van het jaar goed te starten. Of een ideaal hulpmiddel voor het uitkotsen van de grote hoeveelheid nieuwjaarsdrank en eten in een extra large popcorndoos.

Na de wereldwijde hit Never Say Never krijgen de fans deze keer de hoogtepunten van zijn Believe concerttour, maar vooral met veel beelden uit zijn jeugd. Of hij zijn tatoeages en abs zal laten zien is een (groot) geheim. De regie is in handen van Jon M. Chu (Step Up 3D, Justin Bieber’s Never Say Never, G.I. Joe: Retaliation) en naast Justin Bieber zijn ook Usher, Will i Am, Nicki Minaj, Ludacris en Jeremy, Jazmyn en Jaxon Bieber te zien in de film.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.