Biel & Johansson in Psycho

Psycho

Paramount

Alfred Hitchcock is terug ‘in’. Momenteel lopen er twee projecten rond de filmregisseur. Het verschil qua aantrekkelijkheid kan ook niet groter zijn. Sacha Gervasi gaat voor het ietwat simpelweg getitelde Alfred Hitchcock and the Making of Psycho. Minder simplistisch is de cast die Gervasi al heeft. Jessica Biel is de jongste van het al indrukwekkend lijstje. Biel zal volgens Deadline de rol spelen van Vera Mills, de actrice die de rol speelt van Lila Crane.

Zoals gezegd, de cast oogt mooi. Letterlijk. Zo speelt Scarlett Johansson de rol van Janet Leigh, de ongelukkige vrouw in de douche. Hmm, wat niet noodzakelijk ongelukkig moet zijn als je het van een mannelijk standpunt bekijkt: vrouw onder douche, Scarlett Johansson onder de douche… . James D’Arcy speelt de duivelse Tony Perkins. Anthony Hopkins en Helen Mirren hebben de rol van Alfred Hitchcock en zijn vrouw Alma. De film zou vergelijkbaar zijn met de aanpak van My Week with Marilyn.

Zoals gezegd, er is nog een tweede film. The Girl heeft Toby Jones als the master of suspense (niet meteen een hoogvlieger van format in vergelijking met Hopkins). Sienna Miller speelt de actrice Tippi Hedren terwijl zij mag rennen voor haar leven wanneer een stel dolgedraaide vogels een hele stad onveilige maken, en gaat dan natuurlijk over The Birds.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.