Black Widow ook in Iron Man 3

Marvel

Over net iets minder dan een maand loopt The Avengers in de zalen. Ook al is die superheldensemblefilm nog lang niet gewikt en gewogen – mijn spider sense tinglet alleen maar in positieve zin –  toch is het bij Marvel al weer alle hens aan dek voor Iron Man 3. Een casting call op site van Feature Film Casting geeft ons bescheiden kijk op wat we mogen verwachten.

Wat geen verrassing is, is dat Robert Downey Jr., Don Cheadle en Gwyneth Paltrow terugkeren als respectievelijk Tony Stark, Rhodey en Pepper Pots. Maar , en dat is goed nieuws,ook Scarlett Johansson is opnieuw van de partij als vechtmachine annex liefhebber van strakke catsuits Natasha Romanoff/ Black Widow.

De casting call lost ook wat meer info over de plot van de film. Zo zou de derde Iron Man meer een soort van Tom Clancy-thriller zijn waarin de kleurige stalen man het voor de verandering eens opneemt tegen “real world villians”. Regisseur Shane Black voegt er nog het volgende aan toe:

The studio wasn’t happy with the result of Iron Man 2, as a result that pretty much came about due to a rushed production schedule in an attempt to hit a release date rather than simply make a good film, but I digress. Iron Man 3 will not be another, ‘two men in iron suits fighting each other.

Klinkt goed! Al zijn niet alle fanboys het met mij eens. Velen vragen zich af waar The Mandarin, Iron Man’s nemesis, in godsnaam blijft. Een valabel argument, al blijf ik vooral een grenzeloos vertrouwen hebben in Shane Black – als ik al helden heb, is hij er één van. En een superheld die het eens opneemt tegen échte slechteriken – bankdirecteurs?, speculanten?, tv-koks? -, het zou wel eens de frisse wind kunnen zijn die het genre nodig heeft.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.