Borat zei neen tegen Tarantino

Universal

Universal

Een rol mislopen in een film van Quentin Tarantino is op z’n zachtst gezegd frustrerend. Maar een rol in een Tarantinofilm weigeren is ronduit idioot.

Toch is dat wat Sasha Baron Cohen, Borat voor de vrienden, gedaan heeft. Hij zou een kleine rol krijgen in Django Unchained, namelijk die van Scotty Harmony, een dikke jonge gokker die een spelletje poker aangaat met Calvin Candie en Broomhilda als beloning wil. Uiteindelijk moest er een streep getrokken worden door Scotty want Cohen had, zogezegd, zijn tijd nodig voor de promotie rond The Dictator.

Een flauw excuus, zo blijkt nu. De ware reden voor zijn schandelijke verraad (dood aan de objectieve journalistiek) is dat hij een grotere rol aangeboden kreeg in Les Misérables, het tenenkrullende kweel- en zaagspektakel van Tom Hooper.

I was editing The Dictator and we were very close to release and Paramount wouldn’t push the date. And then I knew I’d have to jump straight from there into Les Mis and it basically became a choice of either pulling out of Les Mis or pulling out of Django. I’m sure Django is an incredible movie, but it was essentially one scene.

Hoewel Cohens vertolking in Les Misérables best lollig was lijkt de keuze tussen één scene in Django Unchained of meerdere scenes in Les Mis ons helemaal géén keuze.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.