Brad Pitt (bijna) in Under the Skin

FilmNation Entertainment

FilmNation Entertainment

De nieuwste film van Jonathan Glazer heeft eventjes op zich laten wachten: zijn tweede langspeelfilm Birth dateerde uit 2004 en hij debuteerde in 2000 met Sexy Beast. Het publiek heeft dus zo’n negen jaar mogen wachten eer Glazer nog eens iets tevoorschijn toverde op het grote scherm. Maar het wachten lijkt de moeite waard en Under the Skin lijkt het publiek te kunnen bekoren.

Het verhaal van Under the Skin moest immers een hele reeks wijzigingen ondergaan. In een vroegere versie van het verhaal zou namelijk over een duo van aliens gaan, die door het leven gingen als Schotse boeren. Tot grote spijt (en misschien groot jolijt van anderen) blijkt nu dat Brad Pitt bijna in Glazers film schitterde als één van de twee vermomde boeren. Scenaristen Glazer en Campbell besloten echter te concentreren op de vrouwelijk variant en van het ene komt het andere: Under the Skin focust zich op Scarlett Johansson als buitenaardse bedreiging.

En recentelijk doken er ook een reeks posters op voor Under the Skin van de hand van Neil Kellerhouse, die ook verantwoordelijk was voor de artwork van bv. The Girl with the Dragon Tattoo. De beelden zijn alvast betoverend, ook al zijn het slechts filmstills teruggebracht tot posterformaat. De posters geven wel aan hoe zowel Kellerhouse als Glazer een oog voor prachtige beelden hebben.

Film4

Film4

Film4

Film4

Film4

Film4

Film4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.