Brad Pitt in True Detective?

HBO

Zal Brad Pitt in het tweede seizoen van True Detective te zien zijn? Het gerucht gaat de ronde dat dat inderdaad een reële mogelijkheid is. Maar kom, een internetgerucht is snel gebeurd. Zoals die keer dat Miley Cyrus zogezegd dood was. Of Robert De Niro. Of Jeff Goldblum. Heel Hollywood is ondertussen al eens internet-dood geweest.

Nu ja, het zou wel zalig zijn om Brad Pitt in de duistere detectiveserie van Nic Pizzolatto te zien. Bradje heeft alleszins een “HBO-verleden” als producer van The Normal Heart. En ook een detective-verleden met Se7en. Ik zie het dus wel gebeuren.

New Line Cinema

In het eerste seizoen speelden Matthew McConaughey en Woody Harrelson het detective-duo. Ze waren simpelweg geniaal.Toch keren de twee acteertalenten niet terug voor een tweede seizoen. ‘Season One was finite’ verklapte McConaughey in de coulissen bij de Oscaruitreiking.

HBO heeft het tweede seizoen nog niet officieel aangekondigd. Maar gezien het eerste seizoen zo’n succes was – tcheching! – komt het er sowieso. Pizzolatto is al beginnen schrijven en verklapte dat hij drie fantastische nieuwe personages in zijn hoofd heeft. Jij ook benieuwd?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.