Bradley Cooper vervangt Jude Law in Jane Got a Gun

Bradley Cooper

The Weinstein Company

Na heel wat tegenslagen is er eindelijk ook eens goed nieuws te melden over Jane Got a Gun. De western zag eerder al regisseur Gavin O’Connor (Warrior) inspringen voor Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin). Later moesten ze op zoek naar een vervanger voor Jude Law (Sherlock Holmes), omdat die ook afhaakte. Die vervanger is nu gevonden in de persoon van Bradley Cooper (Silver Linings Playbook). De keuze voor Cooper komt een beetje als een verrassing, want de geruchten vertelden ons dat Jake Gyllenhaal (Donnie Darko), Tobey Maguire (Spider-Man) en Jeff Bridges (The Big Lebowski) in de running waren voor de rol. Nog maar eens een bewijs dat geruchten maar zijn wat ze zijn: geruchten.

Natalie Portman

1821 Pictures

Cooper is momenteel aan het werk op de set van de Abscamfilm van David O. Russell (The Fighter, Silver Linings Playbook), en vliegt meteen daarna over naar de set van Jane Got a Gun. De acteur zal de slechterik spelen in het verhaal over een vrouw wiens criminele echtgenoot op een avond thuiskomt met een aardige verzameling kogelgaten in zijn lijf. De vrouw schakelt de hulp in van een oude geliefde als verdediging tegen de bende verantwoordelijk voor de aanslag. Cooper speelt de leider van de bende. Ook Natalie Portman (Black Swan), Joel Edgerton (Warrior) en Rodrigo Santoro (300) spelen mee in de film.

2013 wordt zo een druk jaar voor Bradley Cooper. De acteur speelt momenteel tegenover Ryan Gosling (Drive) in The Place Beyond the Pines. Later dit jaar zie je hem ook nog in The Hangover Part III, Serena en, zoals hierboven reeds vermeld, de Abscamfilm van David O. Russell. Maar ook 2014 raakt stilaan goed gevuld, met naast deze Jane Got a Gun ook nog een rol in het voorlopig nog naamloze nieuwe project van Cameron Crowe (Almost Famous). Moet het nog gezegd dat Cooper goed in de markt ligt dezer dagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.