Brasserie Romantiek krijgt Gouden Award

Kinepolis Film Distribution

Als u een Vlaamse filmfan bent, zult u hem waarschijnlijk al gezien hebben, Brasserie Romantiek. En u was zeker niet de enige. De film, die amper 1 maand in de zalen loopt, lokte al meer dan 100.000 filmliefhebbers naar de bioscoop. Daarmee kreeg hij de Gouden Award. Die werd uitgereikt door Peter Craeymeersch, organisator van het Filmfestival van Oostende.

De culinaire komedie speelt zich af met Valentijn en gaat over een genomineerd restaurant dat koppels ontvangt op de drukke Valentijnsavond. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Pascaline heeft alles onder controle in haar brasserie. Zoals altijd. In de keuken en in de zaal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Ook de klanten verwachten veel van deze avond. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Maar dan staat ineens Pascaline’s oude vlam Frank op de stoep…

De film is geregisseerd door Joël Vanhoebrouck, bekend van onder andere Code 37 en Vermist. Ook de cast is zeker niet onbekend bij de Vlaming. Axel Daeseleire vertolkt de kok Angelo,  Koen De Bouw speelt Frank en ook Barbara Sarafian duikt op in de film.

Met de Gouden Award op zak komt de Platina Award nu ook in zicht. Daarvoor zijn 200.000 bezoekers nodig. De film loopt momenteel nog in de bioscoop. Waar wacht u op?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.