Bromance tussen Dicaprio & Hill 2

The Wolf of Wall Street

Paramount Pictures

Dat het verfilmen van waargebeurde doch ongelooflijke verhalen succes heeft, zullen Leonardo DiCaprio en Jonah Hill na The Wolf of Wall Street niet ontkennen. Je kan het de twee dan ook niet kwalijk nemen dat zij er opnieuw voor kiezen om opnieuw samen in een spectaculaire biopic te spelen. Er is namelijk een nieuw project met deze twee Oscargenomineerden op til.

Ditmaal is de hoofdrol weggelegd zijn voor Hill, die Richard Jewell zal spelen. Deze Amerikaanse veiligheidsagent werd in 1996 hoofdverdachte in de zoektocht naar de dader van de aanslag op Olympic Park in Atlanta, terwijl hijzelf de bom rapporteerde en de omstaanders eerder in veiligheid bracht. Van faam naar blaam, zeg maar. Dicapri zal Jewells advocaat spelen, waarmee de beschuldigde een excentrische vriendschap mee opbouwde tijdens het proces. Dat belooft dus een tweede staaltje van de sterke interactie tussen deze twee topacteurs, die na hun nauwe samenwerking voor The Wolf of Wall Street perfect op elkaar ingespeeld zijn.

Studio 20th Century Fox kocht de rechten op het artikel dat Vanity Fair in februari 1997 publiceerde over Jewells ongelukkige beschuldiging. Hill en Dicaprio zullen beide ook als producent aan de film meewerken. Wat het scenario en de regie betreft, zijn er nog geen namen gekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.