Brussels Film Festival presenteert: Speeddating met componisten

BRFF

BRFF

Het Brussels Film Festival is weer in aantocht en naast een mooie selectie aan Europese premières zal er, net als in Gent, ook veel aandacht gaan naar muziek en naar de link tussen muziek en film. Zo kan je in Flagey in een aparte competitie een tiental muziekdocumentaires bekijken en vinden er op 21 juni een hele reeks gratis filmgerelateerde optredens plaats. En alsof dat nog niet genoeg is kan je diezelfde dag van 14u tot 17u eveneens in Flagey terecht voor een rondje speed-daten met 10 filmcomponisten en evenveel filmmakers!

Het doel van dit persoonlijk en professioneel ontmoetingsmoment is het stimuleren van de samenwerking tussen Belgische muziekcomponisten en filmregisseurs en -producenten. Hoe gaat dit in zijn werk? Een selectiecomité kiest 10 kandidaten die reeds ervaring hebben in het componeren van muziek voor kort- of langspeelfilm, tv en/of documentaire. Alle actuele muziekgenres zijn welkom (pop, rock, electronische & experimentele muziek, …), maar je moet wel professioneel bezig zijn met muziek. Let op: enkel mensen gedomicilieerd in België komen in aanmerking. Ben je geselecteerd, dan krijg je tijdens het ontmoetingsmoment  telkens 15 minuten om de regisseur of producent tegenover jou te overtuigen voor een potentiële samenwerking.

Wil je deelnemen, stuur dan vòòr 10 JUNI jouw muziek (max. 3 MP3’s & uitsluitend originele composities, geen covers!) met je biografie naar music@brff.be.

Meer info : Marc Jacobs – marc@brff.be – +322 762 0898

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.