Cage klaar met Ghost Rider

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Columbia Pictures

De eerste Ghost Rider was niet veel soeps. De tweede, Ghost Rider: Spirit of Vengeance, was zelfs ronduit dramatisch. Vooral Nicolas Cage, die de vurige motorrijder en zijn alter ego Johnny Blaze vertolkte, moest het ontgelden bij de critici en bij de fans van de stripreeks. Niet geheel ten onrechte maar de regisseurs van dienst hebben ook boter op het hoofd. En nog geen klein beetje. De galg trouwens voor wie ooit Mark Neveldine en Bryan Taylor, die de sequel regisseerden, uitriep tot opwindend nieuw talent.

Voor wie hoopt dat er ooit nog een derde Ghost Rider komt – bestaan die mensen überhaupt? – is er evenwel goed nieuws. Nicolas Cage vertelde namelijk in een interview met MTV dat een hij klaar is met de rol.

Personally, I’m done. I’ve done what I had to do with that part. You never say never, but right now, today, I would say that I’m done.

Gezien de weinig spectaculaire box office van de twee films lijkt hiermee ook de doodsteek gegeven voor Ghost Rider. Al weet je in deze wonderlijke tijden van reboots natuurlijk nooit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.