Surfbabe wordt Britse prinses

Dreamworks

Na eerdere geruchten over de verfilming van het leven van Princess Di door Pathé, met Keira Knightly in de hoofdrol en Helen Mirren als Diana’s moeder (geruchten waar we nu al even niets over hoorden), is nu bekend wie de rol van de prinses zal spelen in de verfilming van de Duitse Oliver Hirschbiegel (Das Experiment): Jessica Chastain (The Tree of Life) (de blonde op bovestaande foto ter verduidelijking).

People Magazine

Deze Californische deerne speelt de hoofdrol in Caught in Flight, een film over de laatste jaren van Diana’s leven, die in het bijzonder focust op de geheime affaire van Di en Dr. Hasnat Kahn, die Diana’s zielsverwant zou zijn geweest .

A love story between a princess locked in a tower and an ordinary man.

Opnames zijn gepland voor maart 2012 en er zal onder andere gefilmd worden in Groot-Brittannië, Pakistan én in Parijs, waar de prinses in 1997 tragisch om het leven kwam. Hirschbiegel verfilmde al eerder de levens – en levenseindes – van legendarische figuren, zoals dat van Hitler in het Oscarwinnende Der Untergang, en het leven van de Borgia dynastie in de dramatische (deels fictieve) televisiereeks The Borgias.

Hieronder vindt u een interview met upcoming starlet Jessica Chastain i.v.m. één van haar nieuwe film Take Shelter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.